Tradició, experiència i compromís.

Tradició, experiència i compromís.

Trefober és una empresa familiar dedicada a l'aprofitament i a la gestió forestal que porta en activitat des d'aproximadament el 1955, prop de 60 anys.

La seu és al municipi de Borredà (Berguedà), però treballem en més comarques, com el Solsonès, la Cerdanya, el Ripollès, elBagesOsona o el Vallès.

Actualment l’empresa consta d’unes 20 persones, les quals han anat adquirint experiència de generació en generació.

Serveis. Ens ocupem de tot.

Explotació forestal

Tallem fusta de pins, faigs, roures i alzines entre d’altres, per a fer-ne palets, embalatges, taulons, bigues, mobles i llenya.

Si vols que et comprem la fusta del teu bosc, nosaltres mateixos tenim la maquinaria tant per talar els arbres necessaris i fer els accessos i carreteres que calguin.

Neteja de sotabosc i parcel·les

El desbrossament i neteja de boscos o parcel·les és una tasca que requereix l'experiència i la maquinària adient. Aquest servei contempla la realització de les següents tasques: Neteja del sotabosc, poda de branques seques o mortes i trituració de les branques no desitjades.

Venda de llenya

Venem llenya tant per a empreses, com ara forns de pa, com al detall per a particulars.

Venda de finques

 Si t'interessa comprar una finca posa't en contacte amb nosaltres i t’ajudem a trobar-la.

El bosc es mereix tot el respecte i nosaltres li donem

Gràcies al bosc tenim activitat i vida. Som de les poques empreses del país que segueix utilitzant cavalls per arrossegar els arbres, evitant trencadisses innecessàries d'arbres i vegetació. Aquí pots veure com ho fem:

Estem preparats per a adaptar-nos a les teves necessitats

L’empresa treballa cada finca utilitzant maquinària pròpia i tècniques de treball necessàries per a cada bosc

Disposem de: 4 Desbrossadores, 8 Xerracs, 6 Tractors amb capistrany, 2 Camions, diversos cavalls de ròssec i màquines per arranjament de camins.

Contacte

C\ de la Font, 30
08619 Borredà (Barcelona)
Tel: 650 414 985
650 414 987

trefober@trefober.com

Privacitat i galetes (cookies): aquest web utilitza galetes -de tercers- amb finalitats estadístiques i de servei. En utilitzar els nostres serveis o bé continuar navegant, acceptes l'ús que fem de les galetes.
Per a més informació: Ús de les cookies